Pyt-kassen

Jeg er journalist. Min store drøm lige nu er at blive betalt for det arbejde, jeg kan og det arbejde, jeg laver allerede. Jeg har været arbejdsløs i lidt over halvandet år, men jeg har aldrig arbejdet mere. Også for meget. Jeg holdt ikke sommerferie sidste år. Og nu er det anden gang, at jeg oplever tegn på stress. Jeg prøver at have tålmodighed med processen og have tillid til mig selv. Det ligger ikke til mit højreben, men jeg prøver at holde fast i min ZEN og praktisere mit kør-på. Meget godt er kommet af min tid som ledig. Jeg har været i virksomhedspraktikker som journalist, deltaget i en dokumentarskole og skrevet et udkast til en bog. Nu nærmer tiden sig, hvor min dagpengeperiode udløber, og min økonomi er i ruiner. Rent ud sagt. Jeg kan det, jeg skal kunne. Tror jeg. Men jeg bekymrer mig om min fremtid og min økonomi i en grad, der holder mig vågen om natten og tager den energi, jeg hellere vil bruge på at få ting fra hånden. Så. Hvordan stopper jeg med at bekymre mig? Jeg ville ønske, jeg bare gjorde det. Det, der har virket for mig tidligere, er at forsøge at smide tanker i “pyt”-kassen og gemme andre (gode) tanker i “tegn på, ting går fremad”-kassen. Det er også lidt et arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *