Onkel

Min onkel er min helt. Han har evig tålmodighed med mig, og sammen med min tante har de gang på gang reddet min lille, skrøbelige økonomi og ikke mindst, givet mig en følelse af at være et helt menneske. Men min onkel kan ikke kæde den uansvarlige Rikke, som drikker for andres penge, sammen med den Rikke, han kender. I hans hoved giver det ikke mening at bruge penge, man ikke har. Han er rationel og langsigtet og uden tvivl af den grund så succesfuld som direktør i sit eget firma. Men så da han spurgte, om ikke vi kunne være enige om ikke at bruge andres depositummer fremover, dukkede jeg nakken og følte mig ussel, selvom han ikke kunne se mig gennem telefonen.
Og jeg overvejede at hive det sidste billede plus billedtekst ned igen. Ligesom jeg havde overvejet tidligere på dagen. Jeg tænkte, andre heller ikke ville kunne se andet end uansvarlighed. Og uansvarligheden var der, jeg var irrationel og uansvarlig, men det er ikke hele historien. Hvordan skulle andre (her på Instagram), som ikke engang kender til mine gode sider, så kunne forstå, at det skete i den tilstand, jeg var i dengang. Måske deler jeg for meget uden tilstrækkelig kontekst. Måske kan jeg ikke forklare det, jeg gerne vil. Som er at fortælle, hvordan det OGSÅ kan se ud at have haft en alkoholafhængighed.
Men så kikkede jeg lidt ind i pejsen og Niels klappede mig fraværende på hovedet, og så tænkte jeg. At en eller anden dag falder den helt rigtige pige over min profil. Og hun kommer til at forstå. Hun kommer til at kunne bruge det. Og så længe, I andre synes det er værd at følge med i, giver det mening at dele det her. Derfor har jeg bestemt at lade det stå.
TAK for de beskeder, I har efterladt. Det er en øjenåbner at finde ud af, at I tænker så pænt, og for at bruge et af udtrykkene derfra, er jeg på røven over det. Jeg er ikke verdensmester i at modtage komplimenter, så bare, TAK ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *