Halve

Det her kommer til at lyde mærkeligt. Jeg havde en drøm for nogle år siden. Faktisk husker jeg ikke, hvad drømmen handlede om, eller hvem der var med i den. Men jeg husker en følelse af, at jeg var delvist mig og delvist min søster. Jeg var mig i den ene side af min krop, mens Tinna havde indtaget den anden halvdel. Det lyder måske underligt, men det føltes naturligt. Faltisk føltes drømmen mere tro mod virkeligheden, end det der med at være i sin egen krop hver for sig.
Da jeg vågnede, lå min søster ved siden af mig. Vi var på ferie i Tyrkiet. Mit hjerte sank. Jeg var skuffet over at min krop ikke længere stemte med, hvordan jeg følte inden i. Tinna virkede ligeså betydningsfuld for mit liv, som jeg selv var. Og det havde altid føltes sådan. Og jeg har aldrig kunnet beskrive det bedre, end min underbevidstheden gjorde den nat. Hun er halvdelen af mig. Og på grund af hende, tør jeg ting. Hun er min lillesøster, og hun er mit forbillede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *