OK

Det har været en god dag. Og dem har jeg i øvrigt virkelig mange af. Min egen opfattelse er, at jeg har det godt og trives. Plus minus. Jeg har det sådan, at i forhold til hvad der har været galt i mit liv de seneste år? Så er her, hvor jeg er nu, et pisselækkert sted at være. Jeg er (for det meste) ret GLAD. Jeg griner stort set hver dag. Nede fra bunden af maven. Dét er sgu da priviligeret. Men jeg har gjort en veninde bekymret ved at skrive opdateringer herinde. Så for en god ordens skyld får jeg lyst til at redegøre for det her ærlighedsprojekt en lille smule. Det, jeg skriver herinde, lægger jeg op ret råt for usødet. Men det er bare tanker, og selv om de føles virkelige, mens de står på (det kan I se, når jeg laver stories) er tanker ikke det samme som virkeligheden. Pointen med at jeg lægger det op uden at redigere særligt meget i det, er netop et forsøg på at gøre det klart, hvordan det ser ud inde i mit hoved – og faktisk tit og ofte IKKE ser ud i den virkelighed, jeg lever. Jeg arbejder, hænger med mine venner og hygger mig med min familie, jeg får styr på min økonomi, går til møder og børster tænder. Hvis ikke jeg er lykkes med mine pointe herinde, er det min fejl. Jeg arbejder på det. Bare. Ikke bekymre jer. Hvis noget brænder, har jeg mennesker, jeg ringer til, og så hjælper de mig. Og så får jeg det godt én gang til.
Og så er jeg jo ædru, hele tiden! Woop-ti-fucking-doo altså, – har jeg måske glemt at fortælle, hvor intenst glad jeg er for det (nærmest) hver dag?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *