Jobansøgning

Fortalte jeg egentlig nogensinde, at jeg nævnte mit tidligere alkoholmisbrug i min sidste ansøgning? Den, jeg kom til samtale på. Og som ledte til, at jeg fik jobbet.
For nyligt læste jeg en overskrift, der læste noget i retning af, “skriv barsel på dit CV.” Jeg læste ikke artiklen, men jeg forestiller mig, den handlede om, at nogle af de mest værdifulde ressourcer, vi har at tilbyde verden, ikke nødvendigvis kan listes op i diplomer eller kurser. For vi har lært det af livet. Min svoger siger, han har gået i livets skole, og han er et af de klogeste mennesker, jeg kender.
Jeg skrev min ansøgning til ghost writer for en kognitiv kostvejleder i lidt af et frenzy, og jeg sendte mailen uden at læse den igennem. Living on the edge, action-packed times. Jeg ved det. I hvert fald det gav mening at nævne det. For det siger noget om mig og om min motivation for at arbejde for at få hendes budskab ud over ramperne, at jeg taler åbent om mit tidligere alkoholmisbrug på Instagram. Jeg vil så gerne kunne få andre til at se sig selv i de ord, jeg skriver (og siger) ved at være ærlig og tale om ting, som de er, så de bliver mindre tabu-elefanten i rummet-agtige. Jeg gider ikke gå på listetæer længere. Jeg orker ikke at tale ting op, hvis ikke de er oppe. Jeg drak i årevis uden at kunne stoppe. Det var ikke oppe.
Det viste sig til gengæld aldrig rigtigt at handle om alkohol. Og jeg nævnte det i min ansøgning for at signalere, at jeg taler samme sprog, som hun gør. Det passede ind. For det handler heller ikke om mad, når hun taler om vægttab. Ikke rigtigt. Og freakin’ halleluja for det! Og for hende!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *