Dyner

Jeg savner at drikke mig fuld. Ikke så meget, at jeg ikke kan være i min krop på grund af det. Bare så at jeg engang i mellem får et sug i maven af savn over noget, der var rart. Nej, noget af det var rart. En lille bitte del af det var rart. Den del, der foregik lige omkring det første glas og imens rusen var på vej op. Jeg savner den der rutsjebane-følelse, der føles som en blanding af adrenalin, forventning om noget godt og den solide tiltro til, at jeg naturligvis var det vildeste pis. Jeg savner selvtilliden, der fulgte med. Fyrene. Ligegyldigheden over for, hvad andre tænkte om mig. At kunne lade mine bekymringer være, og bare.. Hænge løs, ryste skuldrene på plads og mærke den der summen bagerst i nakken. Kun at være krop for et øjeblik. Og gøre hvad der passede mig, når det passede mig. Men sådan bliver det ikke, og heldigvis for det. Det her er en skævvredet romantisering af mig og alkohol sammen.
Så derfor havde jeg tænkt, at jeg ville finde andre måder at slå mig løs på. Være lidt løs på tråden. Være åbenmundet, modig og alt det, jeg syntes alkoholen hjalp på. Og derfor sagde jeg ja, da der var en fyr, der inviterede sig selv hjem til mig sent i går aftes. I morges kom jeg til at tænke på det her, fordi han undskyldte for at have været fuld, og jeg sagde, at jeg savnede at være det. Og at jeg ville holde fast i at gøre de ting, jeg ellers ville ha’ gjort, hvis jeg havde været fuld. I hvert fald nogle af tingene. Og så længe jeg føler, det mangler i mit liv. “Jeg burde skrive skrive en liste over, hvordan jeg kan blive mere rebelsk.” Jeg hørte ikke selv, hvad jeg sagde. Så han grinte og sagde, “punkt 1. Blive mere frigjort og mindre struktureret. Punkt 2…”. Og så grinte jeg endnu højere. Og fuck det. Jeg kan åbenbart bedst finde ud af at rebelle på en meget struktureret måde. Sådan er jeg måske bare. Og i det mindste; for et øjeblik lå der en sød og sjov mand i min seng. Og det føltes fucking godt, at livet ikke skal være kedeligt, fordi jeg ikke drikker længere. Det er jo det, jeg i virkeligheden er bange for. Hav en god lørdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *