Kreativitet

Jeg har stadig ikke regnet ud, hvad der skal til, for at jeg finder ind til den gode skriveproces. Hver gang det sker, føles det som et mirakel, der indtræffer uden for min kontrol og helt uafhængigt af alle mine anstrengelser for at skabe de rette betingelser for at skrive. Og hver gang det sker, prøver jeg alligevel at regne ud, om det skyldtes yoga’en, rigelige mængder vand, fraværet af bekymringer for min fremtid (og de dertil hørende tjekken mails eller sætten nye projekter i gang), eller om det kunne være det der med ikke at have en bagkant eller en deadline på noget, jeg skal senere på dagen, eller den rigtige elektroniske spilleliste (Heartbeats virker til for det mest at ramme plet ind i min hjernes fokus-center) eller om det vitterligt bare er ren og skær tilfældighed, at jeg skriver bedre nogle dage end andre. Jeg hælder mest til det sidste, så bagefter prøver jeg at lade være med at bruge for meget energi på at være så kontrolleret omkring det. Men det lykkes ikke altid at slappe trangen til at være min egen kemiker i det lille laboratorium, der er min skriveproces. Jeg vil så gerne være effektiv på den der skarpe, kreative facon. Så nu har jeg taget et billede af det her øjeblik for at glæde mig over, at skriveriet freakin’ flyder ud af mig i dag. Tak til, hvadend der har sørget for det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *