Lægetid

“Har du haft tanker om alkolhol?” Det spurgte min tidligere psykolog mig om mod enden af vores telefonsamtale i sidste uge. Det havde jeg ikke, fortalte jeg hende. Og det har jeg ikke. Bortset fra den ene tanke, da poppede op foran Ale no 20 i Netto den dag, jeg fik afslag fra Gyldendal. Det fortalte jeg hende også. Men jeg er stresset. Og jeg er begyndt at have nogle af de tanker, jeg kender fra min depression i 2011. Og jeg prøver at gøre noget ved det. Der er ting, jeg kan gøre i opløbet. Skrue ned for forventingerne til mig selv, gå ture og lave yoga, finde de rimelige perspektiver frem, bakke mig selv op og huske på de ting, der lykkes i stedet for dem, der ikke gør. Men det er som om, det bare preller af på min tankegang. Det plejer at være nemmere for mig at vende mig mod det gode. Det er som om, at jobmarkedet også er lidt ligeglad med, at jeg er konstruktiv, og jeg har efterhånden mistet overblikket over at se et arbejdsliv for mig, som jeg selv skaber. Det er i det hele taget som om, der stadig er noget, jeg bare ikke helt har regnet ud for at være okay med, at jeg er mig. Der er ikke noget nyt i noget af det her for mig, men jeg troede, jeg var længere med det. Det gjorde jeg. Det er der ikke noget at gøre ved. Det er, som det er. Jeg ved det, jeg ved det. Så: lægetid til mig i næste uge. Ikk’osse. Livet skal være dejligt. Det meste af tiden i hvert fald.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *